Til forsiden Kontakt Udskriv siden Sitemap

Fås som hardcopy, eBog og Kindle edition

 

Tavshedens pris

Narkobaron Micha Collaro er en magtfuld mand, der fra Haiti styrer sit caribiske imperium med hård hånd. Han aftvinger sine folk evig underkastelse, han skyr ingen midler for at opnå sine mål, og han eliminerer sine fjender efter behov. Hans mål er magt og rigdom, og hans midler er trusler og korruption.

At komme på tværs af denne magtgale mand med de ambitiøse planer kan være skæbnesvangert.

Det gjorde danske Vicki Salling…

Haiti, Caribien, 2011.

Landet ligger i ruiner efter at være blevet ramt af det værste jordskælv i nationens historie. Ødelæggelserne er kolossale og genopbygningsarbejdet uoverskueligt.
Statsapparatet er sat ud af spil, undergrundsøkonomien florerer, og i ly af den altoverskyggende korruption har landets narkobaroner kronede dage.

Danske Vicki Salling, en ung og ambitiøs kvinde med stærke idealer, må som daglig

leder af en af landets mange hjælpeorganisationer erkende, at en stor del af de lovede millioner til genopbygningen aldrig når frem eller havner i de forkerte lommer.

Vickis frustrationer bringer hende på kant med en af landets mest magtfulde mænd. Hun bliver brik i et kriminelt spil i nabostaten Den Dominikanske Republik, hvor alt ikke kun er tropeidyl. En situation, som overrumpler hende totalt og kan få uoverskuelige følger.

En spændingsmættet historie fra Caribiens kriminelle underverden.

...læs mere om Jan Larsons andre bøger


 

 

 

 

 Forlag: Siesta, Filmbyen 21, 4., 8000 Århus C. Tlf 8742 6000. post@siesta-forlaget.dk