Til forsiden Kontakt Udskriv siden SitemapBøger af forfatter Jan Larson

 

Trapped in the Dark Wilds (Larson 2015)

When a group of Danish eco-tourists travel to the rainforests of Central Africa to observe one of the most amazing living creatures, the endangered lowland gorilla, they witness a strange and disturbing scene, uncovering a State secret that puts them in grave danger.
What should have been an experience of a lifetime quickly develops into a manhunt. It involves illegal mining, coldblooded local gangs and an international cover-up that sees highly dangerous goods travel across the continent and into the hands of oppressive foreign regimes…

Read more aboutTrapped in the Dark Wilds...

 

Tavshedens pris (Siesta 2014)

Narkobaron Micha Collaro er en magtfuld mand, der fra Haiti styrer sit caribiske imperium med hård hånd. Han aftvinger sine folk evig underkastelse, han skyr ingen midler for at opnå sine mål, og han eliminerer sine fjender efter behov. Hans mål er magt og rigdom, og hans midler er trusler og korruption. At komme på tværs af denne magtgale mand med de ambitiøse planer kan være skæbnesvangert.
Det gjorde danske Vicki Salling…

Læs mere om Tavshedens pris...

 

Den Ultimative Hævn (Siesta 2013)

Et drama udspiller sig på en danskejet virksomhed i Det sydlige Frankrig.
I kølvandet på den internationale finanskrise står virksomheden over for en gennemgribende rationalisering, som uundgåeligt vil føre til massive afskedigelser. Fronterne trækkes hårdt op mellem ledelse og tillidsfolk og kulminerer med en medarbejders uforklarlige død på arbejdspladsen.
Danske Dan Borre må som direktør for virksomheden erkende, at han er oppe mod stærke kræfter i et system, som er drevet af ambitioner...
Læs mere om Den Ultimative Hævn...

 

Løsesum (Siesta 2012)

Det danske kemikalietankskib ”Ocean Princess” og dets besætning bliver centrum for et voldsomt hasardspil mellem somaliske pirater og det danske rederi, som ikke har i sinde at betale 20 millioner dollars i løsesum. Hvis beløbet ikke betales inden for 10 dage, vil piraterne dumpe lasten - 4000 tons kemikalier - i Det Indiske Ocean - med en uoverskuelig miljøkatastrofe som resultat.
Læs mere om Løsesum...
 

 

Cyclones Øje (Siesta 2010)

På Madagascar er en schweizisk medicinalgigant i færd med at færdigudvikle et medicinpræparat, men et internt magtspil truer udviklingen - og breder sig til et drama mellem industrifolk, idealistiske miljøforkæmpere og samvittighedsløse safirgravere.
Læs mere om Cyclonens Øje...

 

 

Terror i Tropenatten (Siesta 2009)

Det, der skulle have været en oplevelse for livet, udvikler sig pludselig til en menneskejagt gennem den afrikanske jungle - hvor odds er ulige fordelt, og hvor kun den stærkes lov gælder. Dan Borre er tilbage i et højeksplosivt eventyr i hjertet af det mørke kontinent...
Læs mere om Terror i Tropenatten

 

 

Forræderiske Våben (Siesta 2008)

Blandt sjakaler, hyæner og gribbe i 1980'ernes barske Vestafrika. Plantagen "Southern Estates" ligger idyllisk i det centrale Liberia midt i den storslåede, tropiske natur, hvor den danner rammen om familien Borres hverdag.
Et sammenfald af uheldige og skæbnesvangre begivenheder sætter imidlertid en brat stopper for denne idyl. På et tidspunkt, hvor plantageejer Dan Borre opholder sig i nabostaten Guinea, bliver han intetanende og imod sin vilje hvirvlet ind i en storpolitisk krise.

Læs mere om Forræderiske Våben...

 

Diamanthandleren (Siesta 2007)

En eventyrlig spændingsroman fra diamantområdet i Afrika. Zaïre befinder sig i en højspændt situation i begyndelsen af 1970’erne. Den unge og eventyrlystne danske forretningsmand Dan Borre får som nyansat chef for et engelsk diamantfirma i den nordøstlige del af landet til hovedopgave at standse det tiltagende smugleri af smykkediamanter fra området.
Læs mere om Diamanthandleren...
 

 

 Forlag: Siesta, Filmbyen 21, 4., 8000 Århus C. Tlf 8742 6000. post@siesta-forlaget.dk